CATALAN TRANSLATION – 85 Ways to Lose Real Weight This Summer | Lighten Your Load – 85 Maneres De Perdre Pes REAL Aquest Estiu. Alleugera La Teva Càrrega

 85 Maneres De Perdre Pes REAL Aquest Estiu. Alleugera La Teva Càrrega.

 

La vida pot ser tant simple i equilibrada –o tant complexa i descentrada- com tu decideixis. Aquí tens algunes propostes per retrobar el camí a la simplicitat, a l’equilibri i a l’alegria. Fes-ne un hàbit de totes les que puguis i veuràs com la teva vida comença a millorar:

 

1. No et compliquis la vida – quan et sents en pau, en calma i equilibri és quan fas allò que et convé. Confia en aquest sentiment. Procura fer d’aquestes circumstàncies i activitats els temes predominants en la teva vida.

 

2. Cuida la teva salut. Res no funcionarà bé a la teva vida sense ella. Si no t’has cuidat fins avui, comença ara.

 

3. Dorm el temps que necessitis. Psíquicament, mentalment i espiritualment, el teu cos necessita funcionar des d’una posició equilibrada, i dormir és un aspecte essencial.

 

4. Ves a dormir aviat i desperta’t abans. Evita començar el dia amb presses o fent tard.

 

5. No t’enredis fent comparacions amb els altres i sent competitiu i gelós. Evita aquestes intencions –elimina-les, ja que son una pèrdua de temps i d’esforç mental.

 

6. Quan t’equivoquis i en siguis conscient, digues ràpidament que ho sents, demana perdó, i deixa que tothom tiri endavant. No permetis que una tonteria s’emboliqui. Tots ens equivoquem; tots errem alguna vegada.

 

7. No siguis un adulador i no vulguis fer-te amic de tothom.

 

8. Deixa d’ofendre’t quan algú no vol ser amic teu. Pots ser educat, un bon veí, una persona compassiva i un bon col·laborador sense haver de tenir a tothom per amic. La majoria de nosaltres ja tenim una càrrega de relacions prou gran que no cuidem suficientment. Jo sóc extremadament selectiva quan decideixo amb qui establiré una relació personal. Hi hauria d’haver valors comuns amb les persones que permets entrar a la teva vida. Us hauríeu de recolzar mútuament. Si no et fan sentir bé amb tu mateix, qüestiona’t el lloc que ocupa aquesta relació en la teva vida.

 

9. No parlis contínuament de tu mateix. Si acompanyes algú i l’únic que has fet és parlar de tu, creu-me, no voldran venir més amb tu (i potser això explica per què ningú vol ser amic teu).

 

10. Ordena el teu entorn principal i de feina –oficina, casa, cotxe, etc. El desordre perjudica la teva energia -mental i espiritual.

 

11. Oblida aquells que t’han ferit – fes-ho per tu. Hi ha molt bons llibres per aprendre a oblidar. Living with Certainty: Experience Deep-Soul Joy també aporta una visió potent per començar el procés per oblidar.

12. Si no te’n surts, demana ajuda – poden ser orientacions, consells, instruccions, etc. Obtingues l’ajuda que necessites i avança. Preguntar correctament o voler clarificar no és confrontament ni bel·ligerància. Obtenir respostes t’ajudarà a fer les coses bé des del primer moment.

 

13. Identifica quines són les teves principals frustracions i pèrdues de temps, i estableix un pla per resoldre-ho. Obtingues ajuda, elimina, posa-hi remei…resol-ho…ara.

 

14. No suposis…simplement para de fer suposicions. Pregunta, clarifica, conversa, comunica.

 

15. No esperis que els demés suposin res. Si vols que alguna cosa es faci d’una manera determinada, digues-ho. No ets ni agressiu ni estàs fora de lloc quan demanes amb educació el que vols.

 

16. Controla’t el teu caràcter recordant parar i respirar quan veus que diràs alguna cosa desagradable o mal educada. Para’t –espera- abans que cap paraula s’escapi. T’estalviaràs molt temps i disgustos si no parles quan estàs enfadat.

 

17. Sempre, sempre, sempre viu per sota de les teves possibilitats. No facis grans compres compulsives….mai. Pensa-ho abans.

 

18. Mai, utilitzis el teu pla d’estalvis mensual sinó és en un cas d’emergència davant una catàstrofe.

 

19. Envolta’t de gent més llesta, divertida i sana que tu. Això et motivarà a tirar endavant i tindràs a mà ajuda o orientació quan la necessitis.

 

20. Recorda…el que fas als altres, ja t’ho has fet a tu mateix. No esquivis el “karma”. Permet al “karma” que serveixi com a sistema per autogovernar les accions i les paraules.

 

21. Fes allò que sigui bo, correcte i veritable per a tu. Sempre. També quan no sigui agradable. Segueix el teu propi criteri. I no vull dir que si et ve de gust ho facis. Em refereixo a estar en contacte amb la teva ànima i visquis des d’aquest lloc d’integritat gran i pura, plena de propòsits. Només hi ha un tipus d’autenticitat –i és la que guia l’ànima. Només el “Teu Ego” demana que et tatuïs, vagis descuidat, siguis ordinari, i d’altres coses similars.

 

22. Quan estiguis estressat, ansiós, o enfadat, surt a fora, fes un passeig, crema físicament alguna energia.

 

23. Mai beguis i condueixis.

 

24. Sigues una persona amb qui es pot confiar. Honora tots els compromisos i sigues conegut com una persona responsable i honorable. Predica amb l’exemple i sigues impecable en complir la teva paraula.

 

25. Sàpigues que no està bé dir “sempre faig tard” (És molt indicador del caràcter)

 

26. Si estàs enamorat, diga-ho –sovint. “t’estimo” és una cosa bona per dir.

 

27. Fes una llista prioritzant les coses que vols fer cada dia/setmana, si realment vols aconseguir fer-les, i observa com progresses en la teva vida.

 

28. Incorpora tecnologia a la teva vida on i quan sigui possible. Hauria de facilitar i simplificar les tasques rutinàries, no complicar-les.

 

29. No diguis mai mentides ni robis.

 

30. Evita llargs desplaçaments diaris

 

31. Sigues honest amb tu mateix. Viure sense voler veure la veritat no et permetrà ser veritablement feliç.

 

32. Viu d’una manera autèntica; abraça la teva ànima veritable. Permet a la gent important per a tu que coneguin qui ets realment.

 

33. No facis diverses coses a l’hora només si ets algú que aconsegueix tancar els temes. Si realment només acabes una sola cosa a l’hora, llavors i sempre fes una única cosa a la vegada i fes-ho el més expeditivament possible.

 

34. Quan facis les maletes per a un viatge, planifica amb temps les necessitats i agafa només allò que necessitis de debò, limitant-hi.

 

35. Fes endreça mentre vas fent.

 

36. Si no val la pena fer-ho bé a la primera, llavors per què cal fer-ho?

 

37. No és actual –homes o dones- està orgullós de que no sabeu cuinar. Simplement no. Aprèn a cuinar a la brasa, aprèn a fer coses simples, i si us plau no fanfarronegis de què no saps cuinar.

 

38. Compra quan ho necessitis, no quan et vingui de gust.

 

39. Utilitza sempre que puguis diner en metàl·lic, i no crèdit. Si no tens el diner en metàl·lic, no compris coses innecessàries a crèdit.

 

40. Ocupa’t de les teves coses. A ningú li agrada un tafaner.

 

41. No facis de caixa de ressonància de gent boja i negativa.

 

42. No oblidis mai que on hi ha fum, normalment hi ha foc. Si camines com un ànec i xerres com un ànec…

 

43. Dedica temps a cuidar els teus béns més preuats –el teu cos, la salut, les relacions, la casa, els vehicles, etc.

 

44. Somriu – no és important si te’l tornen. Portar més amor i energia positiva al món només pot ser bo.

 

45. Evita tot el que puguis la gent dolenta. Si pots, aparta’ls de la teva vida. Si tens un veí boig, addicte –o algú semblant, com per exemple un soci amb qui no t’hi havies d’associar mai, però t’hi has de veure cada dia- limita el contacte o ignora’ls tant com puguis. Una dosi diària de perversió només et pot fer mal- ignora’ls. Tu vals més que això.

 

46. Evita tant com puguis fer coses que et facin sentir malament

 

47. Tracta als altres com voldries que et tractessin.

 

48. Sigues optimista. La gent positiva engresca.

 

49. Tracta a la gent gran amb respecte. Si algú et fa nosa perquè camina a poc a poc bloquejant el teu pas, imagina que fos la teva àvia, el teu avi o algú gran estimat. Mostra la mateixa paciència i respecte que tindries – i que vols que tinguin- amb els teus.

 

50. Pensa que t’oblidaràs de coses. Escriu-les. Compromet-te a ser ordenat.

 

51. Compromet-te a aprendre alguna cosa nova cada dia, cada setmana, cada mes. Sigues un aprenent de per vida. Sigues curiós. Fixa’t en les coses interessants i mira l’aplicació que poden tenir a la teva vida. Com pots incorporar el que aprens cada dia que et pugui fer millor?

 

52. Felicita.

 

53. Digues si us plau i gràcies.

 

54. Deixa passar els demés davant teu.

 

55. Veu MOLTA aigua cada dia.

 

56. Si tens una bona idea, persegueix-la. El sentit de la teva vida és perseguir idees, somnis i passions.

 

57. No llencis la tovallola quan les coses es compliquin. Serà complicat a partir d’ara. Els inicis mai són fàcils –i encara ho són menys avui. Qui innova, persevera, i resisteix avui són qui dirigiran el mon demà.

 

58. Passa el màxim temps possible en contacte amb la natura.

 

59. Que no et preocupi el sol….simplement protegeix-te.

 

60. Para d’escriure i conduir alhora.

 

61. Si coneixes algú que t’agrada i hi vols establir relació, diga-li.

 

62. No paris mai de fer créixer la teva xarxa social.

 

63. No ignoris contínuament a la gent que intenta contactar-te, per després trucar-los fora de la feina o quan necessites alguna cosa. No ho facis mai.

 

64. Sigues intrèpid. Tingues coratge. No basis la teva vida, les teves preferències ni les teves accions en el que creus que altra gent pensarà.

 

65. No mengis mai si no tens gana.

 

66. Fes 30 minuts d’esport cada dia. Quants dies has de fer exercici….bé, quants dies menges?

 

67. Recorda que les persones són el que fan…no el que diuen.

 

68. Dóna gràcies cada dia pel que tens. Sigues agraït pel que et va bé –pel que tens- els fonaments des dels que construeixes la teva vida. Jo dono les gràcies cada matí quan m’aixeco per tot el que tinc i ho faig varis cops al dia. Vaig aprendre l’any passat quan vaig tenir càncer que res no és de franc –ni un sol dia.

 

69. Escriu les teves prioritats. Fes una “llista de propòsits” i deixa que guiï les teves prioritats, decisions i preferències. Si una decisióimportant no et porta cap allà on realment vols, perquè fer-ho en primer lloc?

 

70. Si no pots canviar alguna cosa, aprèn a conviure-hi en pau.

 

71. Recorda que la “sort” arriba als qui treballen fort.

 

72. Sigues altament resolutiu. Pensa profundament i aplica les solucions –després de valorar-les – que alliberin ràpidament la teva càrrega emocional.

 

73. Sigues un gran amic. Sigues el tipus d’amic que t’agradaria tenir.

 

74. No et facis més vell del que realment ets. Assaboreix cada edat. Els temps dolços passen molt ràpid.

 

75. Busca l’aprenentatge en cada cosa…i llavors actua. No et quedis encallat en el passat. No et facis la víctima. Viu aquí i ara i crea el teu futur instant a instant.

 

76. Assegura’t de triar una professió que t’estimis de debò, que no la sentis com una obligació. Estima la teva feina. Si no és així, identifica que t’agrada i dona les passes per fer-ho. Fes un cop de timó. Tingues voluntat. Penja el teu propi anunci. La vida és massa valuosa per malgastar-la fent coses que te l’exprimeixen.

 

77. No permetis que ningú et desencoratgi quan estiguis seguint el teu cor i els teus somnis…llança-t’hi.

 

78. Quan arribin els temps dolents pensa que, això, també, acabarà passant.

 

79. Pren-te temps per olorar les roses…literalment. Respira profundament l’aire fresc. Observa la sortida i la posta del sol. Contempla els estels. Amara’t d’un cel blau i radiant. No perdis la capacitat de meravellar-te. Escolta la cançó de Lee Ann Womack, I Hope You Dance.

 

80. Felicita’t, fes un brindis i “tres visques” quan aconsegueixis petites victòries.

 

81. Riu…fort i sovint.

 

82. Dóna afecte i permet que te’n donin.

 

83. Centra’t en el que fas bé – i llavors procura ser molt, molt bo. Això t’aportarà orgull i satisfacció, i t’ajudarà a eliminar la frustració.

 

84. No defensis comportaments que estant for a de lloc, son incompetents o incorregibles. Millor no dir res abans que defensar o protegir la maldat.

 

85. Medita, medita i medita. T’he dit que has de meditar? Medita.

 

 

 

Kristi LeBlanc ha treballat 15 anys com executiva de selecció en les empreses mundials de selecció de directius més grans i prestigioses, entre d’altres a Korn/Ferry International, on era Soci Sènior. Actualment és Vicepresidenta Executiva a DHR International, empresa entre les 5 primeres firmes mundials de selecció d’executius. És autora del premiat “Living with Certainty: Experience Deep-Soul Joy,” i creadora i Presidenta de Living with Certainty™ LLC, on és principal portaveu corporatiu i consultora personal i de organització.

 

Per a més informació:

 

http://www.livingwithcertainty.com

 

http://www.dhrinternational.com/consultants/consultantsviewbio.aspx?consultantid=329

 

http://livingwithcertainty.com/2011/07/06/85-ways-to-lose-real-weight-this-summer-lighten-your-load/

 

Traducció: David Bartra, Consultor estratègic i de organització

 

david.bartra@operancial.com – http://www.operancial.com

 

Idea: Koos Groenewoud, Ambaixador del centre Greenleaf for Servant Leadership Europe i fundador & propietari de “From management to (new) leadership”.

 

Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl – http://www.AAA-TFM.nl

 

Tags: , ,